onsdag 29 februari 2012

presenter

Hej!

Det var en nöjd dotter som somnade igår kväll, äntligen hade hon fyllt 6 år:) En hel del presenter blev det också, högst upp på önskelistan stod en digitalkamera och det är en lycklig tjej som nu fotar heeela tiden:) Eftersom den inte är så vacker visar jag väckarklockan och börsen från Greengate som också fanns bland presenterna. Mamman tycker att de är lika fina som Tilde gör:))

Hoppas ni har en fin onsdagskväll!

Kram Jenny











Onsdag och något blått

Hej!

Onsdag idag och det blir en dag hemma för mig och barnen. Clara och Lova har haft en tråkig magsjuka, som jag inte ens orkar nämna här... Nog om sjukdomar. Nu vill vi ha vår och sol och värme, eller hur? Och blått vill jag ju ha och idag får ni se en liten, liten blå detalj i vårt sovrum. Jag vill också tacka för fina kommentarer som jag får, jag blir så glad. Igår fick jag en så fin kommentar som gick rakt in i hjärtat på mig. Tack Maria, du förgyllde min dag!

Hoppas ni får en fin onsdag!

Kram Jenny




Ljuvliga lavendelkuddar från Himla (Julias vita drömmar)










tisdag 28 februari 2012

Vår fina!

Hej!

Idag är ingen vanlig dag, för idag är vår älskade Tildes födelsedag! Som hon har väntat och längtat och äntligen är den här, Tildes 6-årsdag. Riktigt bråttom hade hon att komma till världen och söt som en prinsessa var, och är hon. Idag är hon en glad, nyfiken, otroligt snäll och charmig tjej som läääängtar efter att börja skolan till hösten. Nedan några bilder på vår fina, fina Tilde.

Grattis till dig vår älskade Tilde!

Hoppas detta blir en riktigt fin dag.

Kram Jenny








Fullt koncentrerad på TV-spelet :)

måndag 27 februari 2012

Sötnos!

Hej!

Igår var de stora tjejerna på simskola och då passade jag på att ta en långpromenad med lilla Lova. Denna lilla tjej är en riktig djurälskare och favoriterna är hästar och ankor:) Därför tyckte hon att vi skulle ta med bröd och mata "ankorna" (änderna:)) när vi passerade sjön. Så fick det bli! Nedan ser ni min lilla sötnos fullt koncentrerad på att mata "ankor".

Hoppas ni har en fin kväll!

Kram Jenny








Blått

Hej!

Det var bara ett par veckor sedan jag skrev att denna kommande vår kände jag inte så mycket för de blå tonerna som jag brukar, men det behövdes bara några dagar med solens strålar för att jag skulle börja längta efter blått igen:)) Så igår på loppisen spanade jag efter blått och hittade några kökshanddukar med ränder i en härlig blå färg. Jag väntar också på ett paket, med något blått i:) Blått har varit min älsklingsfärg sedan jag var mycket liten, sedan tröttnade jag några år men nu känner jag mer än någonsin för det blå. Tänk vad man ändrar sig hela tiden....

Hoppas ni har en fin start på den nya veckan!

Kram Jenny









söndag 26 februari 2012

Loppisfynd och ljuvliga söndag!

Hej!

Idag skiner solen och det känns som underbar vår i luften! Strax ska jag ta med mig lilla Lova på härlig långpromenad i det fina vädret. Jag måste bara visa ett av mina fina fynd från dagens loppisrunda med goaste S. en riktigt gammal och tunn glasburk. Jag tänker mig att den ska fyllas med någon fin lökväxt eller enkla snittblommor, kan bli fint, eller hur?

Hoppas ni har en fin söndag!


Kram Jenny








lördag 25 februari 2012

Sköna lördag och liten sjukling

Hej!

Vi har en helt oplanerad lördag och helg framför oss, skönt! Vår fina Clara är inte helt pigg idag, så det blir att stanna inne och ta det lugnt för hennes del. Genom fönstren strålar solen in och det ser verkligen ut som vår, vilken ljuvlig känsla!

Hoppas ni har en fin lördag!

Kram Jenny






En blek liten sjukling idag, pyjamasen får nog hänga på dagen lång.










Alla textilier är nytvättade och härligt vita igen, underbar känsla!

fredag 24 februari 2012

Fina fredag

Hej!

Denna fredag har jag städat vidare och inhandlat lite gott till kvällen, samt nya blommor. Barnen vill gärna baka något på fredagar, så idag har vi bakat goda muffins och bjudit mormor och morfar på, mysigt! Nu ska jag fortsätta att njuta av fredagskvällen, hoppas ni gör det också!

Kram Jenny











torsdag 23 februari 2012

Vår i luften!

Hej!

Det ser ut att bli en underbar dag! Solen skiner och det känns som vår i luften. Johan har tagit med de stora tjejerna för att åka skridskor och Lova och jag pysslar med lite av varje. Jag har dragit igång någon form av vårstädning och sofföverdrag och annat har tvättats, behövdes kan jag säga:)) Dags att städa vidare!

Hoppas ni har en riktigt fin dag!


Kram Jenny













onsdag 22 februari 2012

Återfunnet

Hej!

När jag har lov kommer jag alltid på en massa små och stora projekt här hemma:) Igår fick jag för mig att något skulle behövas ovanpå mitt fina, vita skåp i vardagsrummet. En korg som jag glömt bort att jag hade gav precis den känsla jag sökte. Billigt blev det också :) Idag blir det fika hos goda vänner, mysigt!

Hoppas ni har en fin onsdag!

Kram Jenny



Korg ger lite värme till allt det vita. Till helgen måste jag köpa nya blommor till bordet, ser tomt ut...










Min favoritkorg, som jag fyndade för ett tag sedan, står också i vardagsrummet.





Fint och praktiskt med extra kuddar i.

tisdag 21 februari 2012

Små öron

Hej!

Idag ska vi till Växjö, det är dags för vår lilla Lova att besöka öronläkaren. För ca 1,5 år sedan fick hon rör inopererade efter att ha haft ca 15 öroninflammationer under sitt första levnadsår. Det visade sig att hon nästan inte hört något pga vätska bakom trumhinnan, stackars liten! Nu mår hon bra och är världens goaste treåring, så detta är bara ett rutinbesök. I eftermiddag blir det lugnt "lovmys".

Hoppas ni har en fin tisdag!


Kram Jenny



Härligt mys i soffhörnan, med en bra film, väntar i eftermiddag.

måndag 20 februari 2012

Ny vecka och födelsedag

Hej!

Idag är ingen vanlig dag, för idag är någons födelsedag :) Grattis pappa 60 år!  Hoppas du får en fin dag! Idag ska jag och barnen åka in till Växjö och fira min pappa, i övrigt blir det en lugn och ledig dag.

Hoppas ni får en fin start på den nya veckan!

Kram Jenny




Ljuvliga barnskor på toppen av ett "kuddberg" :)





Söta barnskor köpta av  Marie (Vita ranunkler)





Korgen är ett loppisfynd som målats ljust grå.





söndag 19 februari 2012

Hotellhelg och stumpastake

Hej!

Oj, vilket uppehåll det blev! Inte alls meningen... Vi har nyss kommit hem från en mysig hotellövernattning på Ronneby Brunn. Där har vi firat min fina pappa som imorgon fyller 60 år.  Som alltid är det så härligt att komma bort men alldeles underbart att komma hem igen:) Idag snöar det igen, så det blir innemys med sprakande kakelugn och massa tända ljus.

Hoppas ni har en fin söndag!

Kram Jenny




Min fina stumpastake har hittat hem igen efter något år hos min bror :) Jag har inte haft den framme på några år, men nu känns den rätt igen.




























måndag 13 februari 2012

Måndag igen :)

Hej!

En ny vecka är här och denna vecka innehåller extra många trevliga saker för min del, mysigt! Efter arbete, skola och förskola idag ska vi till mina föräldrar på middag, lyx för en småbarnsfamilj :)

Hoppas ni får en fin start på den nya veckan!

Kram Jenny




Ljuv ranunkel i vår hall.




Trappan är nyskurad och fin:) ....




och leder upp till övervåningen.

söndag 12 februari 2012

Sköna söndag och underbart linne

Hej!

Sköna söndagen är här! Och den vecka som kommer ser jag extra mycket fram emot för på torsdag går jag på sportlov och på fredag åker jag och mina bröder på utflykt. Mysigt! Igår städade jag hela huset och tvättade plädar, filtar och kuddfodral, känns fräscht. I veckan anlände också underbara linnelakan från H&M home, som jag har längtat! Idag blir det lite mer hemmafix och en lång, skön promenad.

Hoppas ni har en skön söndag!


Kram Jenny























fredag 10 februari 2012

Beige, puder, crème, gräddvitt, kritvitt...

Hej!

Härliga fredag! Idag har jag varit med Clara i skolan och hälsat på. Så roligt att få ta del av hennes vardag. Jag kände mig som en mycket stolt mamma när jag gick därifrån, vilken fin skoltjej jag har! I eftermiddag har vi fredagsfikat på fik tillsammans med min mamma, mysigt! Och nu är det bara fredagsmys som gäller, tända ljus och lite piff av hemmet :) De fina linneörngotten i ljust beige som jag hade beställt från H&M home anlände för några dagar sedan och pryder nu kökssoffan. Just nu känner jag för beige, crème och pudriga toner till allt det vita. Annars brukar jag alltid bli sugen på blå nyanser denna årstid, men inte i år... Kul med någon liten förändring :)


Hoppas ni har en fin fredag!

Kram Jenny



















onsdag 8 februari 2012

Snart helg igen

Hej!

Jag kikar bara in för att önska er en fin onsdagskväll! Snart är det helg igen:))

Kram Jenny




måndag 6 februari 2012

Pastellkaramell

Hej!

Ny vecka igen. Idag några bilder från hallen på övervåningen. Där hänger mina fina ballerinaskor, som en liten pastellkaramell :) Jag har köpt dem av Marie (Vita ranunkler).

Hoppas ni får en fin start på veckan!