måndag 5 mars 2012

Ny vecka

Hej!

Efter en intensiv helg väntar en ny vecka. Jag hoppas framförallt på att barnen får vara friska, så att vi kan njuta av det ljuvliga vårvädret på eftermiddagarna.

Hoppas ni får en fin start på den nya veckan!

Kram Jenny

Vår i vårt vardagsrum.

11 kommentarer:

ClarasLantliv sa...

Fint vårigt du har i ditt vardagsrum! :)
Önskar dig oxå en härlig vecka!

Kramar Clara

Vintage House sa...

härligt med vår .....
ha en fin måndag och hoppas ni håller er friska
kram
sandra

vitadrömmarobusigabarn sa...

Mysigt vårigt!
Visst är det fint med glasburkar kan användas till så mycke!!
Ha en fin dag kram Tina

Lev Vackert sa...

Lördagen den 19/5 från kl 12.00 Blir det äntligen av!
Vår första bloggträff i Lev Vackert Huset!
Nu är det verkligen dags, att träffas, skratta, luncha, fika och bara njuta av livet och trevligt sällskap- Japp, det är ju en bloggträff som jag talar om så klart! Jag och Ingela har velat haft en i flera år men inte riktigt fått tummen ur (usch gillar inte det uttrycket egentligen, men ni hajar vad jag menar.) Föranmälan ska göras till vitromantik@gmail.com samt en förskottsbetalnings ska göras i samband med anmälan. Detta så att vi kan bjuda på god lunch kycklingssallad, kaffe/te, dryck och kaka. Kostnad 135:-
Vi håller stängt för oss på övervåningen av huset så att vi till en början kan lära känna varandra där och ha lite lotteri och liknande. Vi kommer också kort presentera hur det gick till när vi förverkligade vår dröm om böckerna och butiken. Sen är det givetvis fritt att röra sig i butiken. För er som kanske vill sova kvar finns bra möjligheter bara ett stenkast bort. Se under Fliken Om Kristinehamn på vår hemsida www.levvackert.se

Mys och hemtrevnad sa...

så härliga vårbilder....kramis semlan

Norr om Köpenhamn sa...

Ja, nu vill man helst slippa alla förkylningar och bara njuta av vårvädret!! Här är ljuvligt soligt idag, men isandes kallt...brrr!!

Ha en finfin dag o hoppas ni får njuta eftermiddagen :o)
Kram
Ulrika

Lantligt i vitt sa...

Så vackert det blev i din glasburk!! Så härligt med lite krispigt och grönt inne nu! :)

Önskar dig en toppenvecka Jenny!
Varma kramar Sofia

Atmosfär Diversehandel Sanna sa...

Hej Jenny!
Har kikat in tidigare men tänkte lämna ett litet avtryck nu. Verkligen jättefin blogg och fina bilder. Roligt att läsa. Ha det gott!
Sanna

Marias Hörna - Njut av livet ♥ sa...

Så gulliga vårblommor. Och hoppas alla får vara friska. Jag håller som bäst på att hämta mig från influensan..usch och fy.
Må väl från Maria ♥

vitaspets sa...

Såå fina bilder ...
Kram Karina

Anonym sa...

Riktigt fint i glasburk, inspiration på hög nivå :) Ringer till helgen, längtar efter att höra hur mina favotjejer mår och snacka lite bröllop :) Stor kram Sofie (och Tomas)