måndag 30 april 2012

Fin Valborg!

Hej!

Hos oss har vi alldeles strålande väder denna valborgsmässoafton! Det blir nog lite trädgårdspyssel och målning av trädgårdsmöbler i eftermiddag.

En fin Valborgsmässoafton önskar jag er!

Kram Jenny




Mellis för glada tjejer denna vackra dag!

söndag 29 april 2012

Lyckad loppis

Hej!

Vad skönt med långledigt! Idag gör vi inte mycket, fixar och donar hemma bara. Gårdagens barnloppis gick bra och jag kom hem med en ganska bra slant. Jag vet inte vad som hänt denna vår, men den har definitivt gått i rensandets tecken hemma hos oss. På tal om det så finns lite nytt i bloppisen igen, titta gärna in!

Hoppas ni har en riktigt fin söndag!

Kram Jenny








Några av kökshyllorna. Är det något jag gärna skulle vilja ha flera av är det just vita spillkum, så fina!

fredag 27 april 2012

Födelsedagsplanering

Hej!

Idag pågår födelsedagsplanering för fullt, imorgon fyller liten Lova 3 år! Några presenter till ska inhandlas under dagen och lite gott ska handlas. Imorgon får födelsedagsbarnet fira tillsammans med pappa och systrar, för då beger jag mig till Växjö för att sälja saker på en barnloppis. Ska bli kul! Jag har lagt in lite nytt i min bloppis, jag säljer bland annat några saker för min mammas räkning. Kika gärna in i bloppisen!

Ha en fin fredag!

Kram Jenny









Spillkum och emaljmugg med färska kryddor i från Julias vita drömmar.

söndag 22 april 2012

Myssöndag och bloppis!

Hej!

En mysig helg och dag går mot sitt slut. Vi har verkligen njutit av helgen och ganska fint väder har det ju varit. Nu har regnet dragit in och man får mysa inne med tända ljus. Kika gärna in i min bloppis som jag lade ut tidigare idag. En del saker gick snabbt, men en hel del fint finns kvar.

Ha en fin söndagskväll!

Kram Jenny








Sovrumsglimtar.

Bloppis igen!

Hej!


Helgens rensning gjorde att jag fick lust att ha en liten bloppis igen! Är du intresserad av något är du välkommen att maila mig på: madonnaliljan21@gmail.com. Frakt tillkommer.


Fin söndag!

Kram Jenny






Salt- och pepparströare, 20 kr.






Fat i gammalt vitt porslin, 20 kr.





Liten, gammal, vit skål i fint skick. 20 kr.















lördag 21 april 2012

Hej!

Hur har ni det denna lördag? Hos oss är det lite av varje som står på programmet, lite rensning och röjning har jag redan hunnit med. Så tro det eller ej, imorgon är det dags för bloppis här på bloggen igen! Jag trodde inte jag hade mer att sälja, men ack så fel:)) Mycket fint finns att fynda imorgon, kika gärna in då.

Ha en fin lördag!

Kram Jenny





Matrumsdelen av vardagsrummet. Jag fick syn på den här bilden, när vi åt lunch.

fredag 20 april 2012

Fredag

Hej igen!

Denna vecka har det inte funnits någon tid eller energi över till bloggen, men nu så... Min ledig fredag är här igen och jag, Tilde och Lova har storhandlat, så nu är kylskåpet fyllt och doften av färska kryddor fyller köket, härligt! Några pelargonsticklingar, nya Lantliv samt några Barbietidningar (inte till mig då:)) fick också följa med hem, så nu kan vi mysa inne resten av dagen medan regnet smattrar på fönsterrutorna. Idag fyller min mamma år, grattis igen!

En fin fredag och en härlig helg önskar jag er!

Kram Jenny



Härlig pelargonstickling på tillväxt

fredag 13 april 2012

Fredag!

Hej!

Så skönt med fredag! Denna vecka har jag haft alla mina utvecklingssamtal på jobbet, vilket innebär sena kvällar och väldigt lite tid med barnen. Därför ser jag fram emot en lugn helg tillsammans med familjen. Skönt! I dagarna kom det senaste numret av Villaägaren ut och där är vi och vårt hem med, kul!

Hoppas du har en fin fredag!

Kram Jenny






Ljus och somrig korg från Julias vita drömmar, gillade den direkt.


måndag 9 april 2012

En underbar ledighet

Hej!

Vilken underbar ledighet vi har haft! Vi har både umgåtts med nära och kära och fixat en del i huset och trädgården, den perfekta kombinationen enligt mig. Imorgon drar vardagen igång igen, men först en lugn och skön kväll att njuta av!

Ha en fin kväll!

Kram Jenny






Inget sammanhang mellan text och bild idag:) En vrå i vårt sovrum, bordet är en riktig favorit.





lördag 7 april 2012

Påskafton

Hej!

Hoppas ni har det fint! Vi firar påsken tillsammans med familjen och dessemellan tar vi det bara lugnt och njuter av ledigheten, underbart!


Kram Jenny










torsdag 5 april 2012

Glad påsk!

Hej!

Jag har precis kommit hem från en lång och skön PW tillsammans med bästa S! Snart vankas middag och sen väntar soffan och tända ljus tror jag.

En Glad påsk till er!

Kram Jenny



Mina söta påskkärringar på väg till påskfest på förskolan (sminket som kom på efter får ni tänka er:))

Enklaste, enkla påsken

Hej!

Skärtorsdagen är här och efter en liten städning och ytterst enkelt påskpynt känns allt i sin ordning inför påskhelgen. Enkelt är verkligen min melodi när det kommer till pynt och idag visar jag ett litet exempel på det.

Hoppas ni har en fin dag!


Kram Jenny














tisdag 3 april 2012

Prickigt är fint!

Hej!

Igår var vi en sväng inne i Växjö och fikade med min bror, mysigt! Lite pysselmaterial inhandlades på Panduro och så hittade jag en så fin sjal på Änglabacken. Ljust blå och prickig, en perfekt kombination enligt mig:)

Hoppas ni får en fin tisdag!

Kram Jenny



I väntan på att användas hänger den här på knoppbrädan i hallen tillsammans med min fina Tine K-väska.





Kökshyllan kom med på ett hörn också :) Till vänster skymtar Claras dörr.

måndag 2 april 2012

Födelsedag!

Hej!

Idag firar vi enda mannen i huset:) Vår fina Johan fyller 35 år idag! Medan födelsedagsbarnet  är på jobbet njuter vi av påsklov.

Hoppas ni får en fin start på påskveckan!

Kram Jenny



söndag 1 april 2012

Födelsedagsfirande

Hej!

Imorgon firar vi födelsedag i vår familj, men vi tjuvstartar firandet redan ikväll med lite grillat tillsammans med mina föräldrar och käre bror. Det blir grillpremiär hos oss och det känns som ett säkert vårtecken:)

Hoppas ni också har en härlig söndag!

Kram Jenny



Grönskande kvistar i övre hallen.