måndag 22 oktober 2012

Att förändra...

Hej!

En ny vecka är här och bara en vecka kvar till höstlovet, vilket åtminstone innebär några extra dagars ledighet för min del, skönt och efterlängtat! Jag hoppas på lite ny energi och inspiration att pyssla lite i hemmet då men framför allt ser jag fram emot att umgås med mina, fina barn. Några dagar utan en massa måsten och tider att passa.... Annars förändras inte så mycket hemma hos oss just nu, vet inte om det beror på att jag faktiskt till fullo hittat en stil jag trivs med och som jag inte tröttnar på eller om det beror på något helt annat.... Snart ska jag visa hur Claras rum blev också, det är nu så gott som alldeles klart, bara några detaljer fattas.
Ha en fin start på den nya veckan!

Kram Jenny



En favorithörna som jag visat många gånger.....





Och i andra hörnet av sovrummet ser det ut så här!

söndag 21 oktober 2012

jullängtan....

Hej!

Hoppas er helg varit bra! Vi har haft en fin helg, bara lite kort;) Nu väntar en lugn söndagskväll, tror jag ska se "Spårlöst" innan sängen väntar. Jag har så smått börjat tänka på julen och funderat på vad jag skulle vilja införskaffa i pyntväg, visst är det mysigt att önska och planera?

Ha det fint!

Kram Jenny



Mitt fina, fina hjärta från Walther&Co har redan fått smyga fram ur gömmorna. Inte är det väl så juligt? ;)





Liten bloppis!

Hej!

Nu blev det så där långt mellan inläggen igen.... Alldeles för mycket att göra, eller för lite tid... Det är hur man ser på det! Nog om det, idag blir det en liten bloppis igen. Väldigt fina saker, till finfina priser. Är du intresserad av något maila mig på madonnaliljan21@gmail.com. Frakt tillkommer.

Hoppas ni har en fin söndag!

Kram Jenny




Vit, antik kanna i fint skick! Att servera dricka ur eller med en fin blombukett i. 150 kr.
(bild 1)





(bild 2)





(bild 3)
Bild 2+3, en stor, fin, antik skål i vitt. I fint skick. En skål som kan användas till mycket; julens äpplen, att baka i..... På bild 3 satte jag kannan i för att visa hur stor den är. 150 kr.





2 små söta skålar i beige och vitt. 40 kr för båda. (bild 4)






Söt pläd från Au maison i blå toner. Passar som överkast i exempelvis barnrummet eller som pläd i soffan. 100 kr. (bild 5+6)
såld




(bild 6)





(bild 7)





(bild 8) Lampa från House doctor. 75kr.