torsdag 1 december 2011

Dagbok, dofter och julkalendern

Hej!

Doften av jul är kanske det som skänker mest stämning; nybakade lussekatter, nyss utslagna hyacinter och vackra röda äpplen. Det behövs inte mycket mera för att den rätta stämningen ska infinna sig. Varje dag tillkommer något mer som har med julen att göra här hemma och vårt enkla julhem växer fram. Idag är det ju dessutom första december och det har blivit dags att öppna första luckan. I kväll ska vi bänka oss framför första avsnittet av årets julkalender, ska bli spännande att se vad barnen tycker om årets upplaga. Igår när jag satt och fixade lite med bloggen (med stor hjälp av min fina man:)) slog det mig vilken utmärkt dagbok bloggen är. Man kan se tillbaka och ibland händer det faktiskt att jag ändrar tillbaka också, för att jag tyckte det var finare före en förändring:)

Hoppas ni får en riktigt fin tisdag!


Kram Jenny
3 kommentarer:

Lantligt i vitt sa...

Hej Jenny!!

Så jättevackra bilder du tagit! Gillar ditt bord, såg rejält ut! :) och urfint porslin visade du med!

Håller med om att bloggen är som en dagbok som man kan gå tillbaka till och kika hur man haft det förut! Dock har jag bara haft min i ca två månader! Men jag hoppas jag hinner med att skaffa hus också innan jag tröttnar! Men tycker det är super kul!

Ha en jättefin fortsättning på dagen!
Kram Sofia

Lilla Lycksta sa...

Håller med dig att dofter är viktigt för att julstämmningen ska infinna sig. Det finare till jul en Hyacinter och vackra röda äpplen.

Kram Camilla

Vintage House sa...

Hej
visst är bloggen en perfekt dagbok:)
mysig på bordet ditt och alltid vackert med röda äpple
kram
sandra