torsdag 18 november 2010

julbestyr

Hej!

Under veckan som gått har jag lyckats handla i stort sett alla familjens julklappar! Visst, det är lite tidigt, men jag kände att jag ville klara av julklapparna tidigt i år för att kunna satsa på pynt och mys istället. Det kändes otroligt lyxigt att strosa omkring och shoppa utan barn en hel dag. Tack mamma för en trevlig dag!
De fina stickade sockorna på bilden var det enda jag unnade mig till mig själv under hela dagen. De kommer ifrån Kappahls "vintagekollektion". Som ni ser så håller vardagsrummet på att bli vitt och vackert. Jag var bara tvungen att ställa dit några saker för att känna på känslan lite. Jag tror att det kommer att bli precis lika fint som jag föreställt mig. Kakelugnen är en av två i huset och själva anledningen till att vi föll för huset från första början. I helgen fortsätter arbetet och snart, snart är det klart!

Trevlig helg!

Kram Jenny3 kommentarer:

Anonym sa...

Jag läste din blogg ikväll och den var som vanligt bra och intressant att läsa. Jag säger som Du, tack för en jätterolig dag som vi hade i Kalmar. Ert vardagsrum ser ut att bli jättefint, ni hjälps åt, Johan tapetserar och Du tar hand om Era 3 underbara tjejer. Nu är det sovdags, god natt till Er alla.
Kram från Mamma, Pappa hälsar och tackar för presenten.

Sofie sa...

Vad fin kjolen blev där! Vilka fynd man kan göra när man åker hem...=) Jag har faktiskt använt väskan! Lite olika stil men ändå, kul att kunna använda det fina gamla! Vad skönt att vara klar med klapparna, jag har inte ens fått till en lista än men förhoppningsvis har både London och Sthml en hel del att bjuda på! =)

Vi hörs!

Anonym sa...

Å så mysigt det är med kakelugnar !spännande med vardagrummet att få pynta till helg .... så kul.
( vårt vardagsrum är snart klart det blev vita väggar :) kram M. Lotta