onsdag 5 januari 2011

Barnrum

Hej!

Så var det redan onsdag! Vart tar veckorna vägen? Jag hänger inte riktigt med... Men det är ju härligt att vi går mot ljusare tider och den underbara våren. Ett rum i vårt hus som sprider vårkänslor året om är barnrummet på övervåningen i vårt hus, där huserar vår mellandotter T och vår minsting L(som inte är så liten längre... :)) . Det är ett ganska stort rum och det enda i huset som inte domineras av vitt. Här är väggarna istället härligt ljusblå. Möblerna är vita och accentfärgerna går i rosa och rött. I deras rum finns också en av husets två kakelugnar, tyvärr går inte denna att elda i. Leksaker förvaras i ett skåp från Ikea och i vita korgar under deras sängar. Då blir det enkelt att städa undan när det är läggdags. Skåpet skulle jag gärna vilja måla vitt eller kanske byta mot ett gammalt skåp :)) Är man någonsin nöjd? Jag tror inte det... Imorgon visar jag äldsta dotterns rum som vi renoverade förra vintern, hoppas ni kikar in då!

Hoppas ni får en fin onsdag! 

                                                                  Gungstol från "Village" och en samling av underbara Maileg-kaninerSkåp från Ikea som rymmer mycket leksaker, klocka på väggen från House doctorVirkad bakelse från "Änglabacken", gammal ram som blivit vitVagga från Maileg och loppisfyndad pall som fått behålla sin härliga röda färg!

7 kommentarer:

Betty sa...

Vilken dröm att få ha en kakelugn i barnens rum !
Tyckte din idé med tavelramen var fenomenal så den kanske jag lånar.
Håller verkligen med dig om att dagarna flyger iväg inte mig emot just nu för nu vill jag ha vår.

Kram på dig ! Betty

vitadrömmarobusigabarn sa...

Hej Jenny ser jättefint ut så härliga färger
härligt med ett rum som man kan drömma sig till våren!Vilken underbar virkad bakelse och den vackra ramen gillar jag ha nu en fin dag kram Tina

hemma hos lilla mej sa...

Åååå vilken lycka med en fin kakelugn i kidsens rum!Håller också med om att dagarna bara flyger fram.....Ha en skön och mysig trettondagsafton,mys och njut..Varm kram Rita ♥

Jordgubbar med mjölk sa...

Ser så vackert och pastelligt ut! Nu längtar jag ännu mer efter vår!

Kram M

Sofie sa...

Vad fin hallen har blivit, visst har ni grårutigt golv där? Barnens rum är jättehärligt men inte lika härligt som de själva! =) Ser fram emot att se Cs rum imorgon!

johanna sa...

Hej åå jag älskar maileg ,,tavelramen var ju så fin!!!!
Kram

Anonym sa...

Kramar till världens mest underbara syster! Mellanbror (som tydligen också kan skicka meddelanden nu :=)