tisdag 4 januari 2011

Välkommen in!

Hej!

Idag får ni en glimt av vår hall och den är en väldigt liten historia :) Därför ställs det stora krav på förvaringslösningar och de ska helst smälta in i den ljusa miljön också. När vi renoverade vår hall för ett drygt år sedan tänkte vi ett varv till och skaffade oss en förvaring som vi är supernöjda med. Vi köpte en enkel Billyhylla med dörr från Ikea. Till dörren sydde jag ett draperi av ett gammalt, ärvt lakan med spets och monogram. Ovanpå skåpet står några saker som jag tycker om och som bara får vara dekorativa. Inuti skåpet har varje familjemedlem varsin hylla med en korg för vantar, mössor och annat. Här ryms allt vi behöver och samtidigt tar det lite plats.  Det är så skönt med praktiska lösningar som underlättar vardagen och samtidigt är fina att se på.

Hoppas ni får en fin tisdag!


                                                                 4 kommentarer:

vitadrömmarobusigabarn sa...

Hej Förstår vad du menar med förvari
ng behövs alltid annars blir lätt rörigt.Fint med skåpet med tyg har du satt ett gammalt lakan..Du har det så ljust o fint kram Tina

Vitt för själen sa...

Så gulligt litet skåp!
Vi håller med på med vår hall..det är klurigt att få till det praktiska samtidigt som det ska vara fint. Vi letar efter ett gammalt drängskåp/klädskåp..där man kan stuva in alla jackor.
Hoppas du får en toppenbra vecka.
Kram Sophia

Vita verandan sa...

Hej!
Såå fint, måste fråga hur du fick fast tyget. Har du ett specielt spännband som man kan köpa? Jag ska nämnligen sätta upp tyg i mitt Wilma skåp som har blivit garderob. Ska nog sätta upp ett gammalt lakan också.
Vi har det nästan likadant i vår kökssoffa, två gamla örngott och fårskin:)

Kram Anna

Livsnjutaren sa...

Vilken underbar blogg jag hittade ,lägger mig som följare;) Var i Småland bor du jag bor också där;)