måndag 25 april 2011

Målning pågår!

Hej!

Vilken underbar påsk vi haft! Det blev inget mer av kräksjukan och vilket väder det har varit ;) Vi har varvat lata stunder i trädgården, god fika och mat med målning av loppisfynd och annat. Min kära Johan håller dessutom på att snickra något supersött, en tvättställning i miniformat i gammaldags stil som matchar min vuxenmodell precis. Den kommer bli så söt vid lekstugan, bilder kommer så fort den är klar! Lite loppis blev det igår, men fler än vi hade tänkt samma sak, för det var lång kö in på Östregårds i Moheda. Tur att de hade lite fint på gårdsplanen också ;)) Jag fyndade en så söt docksäng till lilla L som ska få några drag med penseln idag. Igår kom en hylla upp i barnrummet på övervåningen, resultatet ser ni nedan. Imorgon visar jag bilder från barnens lekstuga, som är vårstädad och redo för massa bus och lek!

Hoppas ni får en fin Annandag Påsk!


Kram JennyPå nya hyllan samsas en docka från 1919 med en loppisfyndad bil och en förvaringslåda.Enkel Ikeahylla som målats vit.Fler fina förvaringslådor vid skolbänken.Vår mellantjejs sovhörna. Sängen kommer från Ikea, liksom sänglampan. Vimplarna som skymtar i övre delen av bilden har jag sytt.

4 kommentarer:

vitadrömmarobusigabarn sa...

Hej Jenny!
Låter som en supermysig påsk o vilket väder vi haft så underbart!!!

Vad spännande med torkställningen
kan tänka mig hur fint det kommer bli!!

Ha en jättefin dag
kram Tina

the shed sa...

Jaså, det var så mycket folk där. Hade en fundering på att åka iväg men valde att stanna hemma..Får åka dit en annan gång istället.
fina barnrumsbilder, lekstugan låter spännande..

Ha en solig dag och kram på dig!

Vita rosor och förgätmigej sa...

Vad mysigt ni verkar ha haft det i påsk! Idag har min lilla tjej och hennes kompis städat i lekstugan och det var en väldig fart på dem! Ska nog ta och överraska dem när de kommer hem från dagis i morgon med att ha piffat lite där ute... Det blir ju lätt rätt lerigt när man har två småbrorsor som tycker om att laga soppa och annat där inne... ;0) Ska bli väldigt kul att få se bilder!

Kram/ Anna

rustik charm sa...

Hej Jenny.
Vilka mysiga bilder:)Så fint.
Låter som en härlig påsk:)
Ha en fin dag.
Kram Kristina