onsdag 11 maj 2011

Ljuvliga syrener!

Hej!

Nu blommar snart de ljuvliga syrenerna! Vi har turen att ha en massa syrener i vår trädgård, eftersom den är gammal, ända från 1929 då huset byggdes. Jag älskar doften och att ta in ett helt fång och sätta i någon fin loppiskanna på bordet. Det är verkligen sommar! Jag kunde inte hålla mig, otålig som jag är, så jag tog in några kvistar och satte i min lilla mjölkkanna på köksbordet. Blev ganska fint! Ikväll ska vi gå på sommarfest på vår dotter T:s förskola och hon ska spela Rödluvan i en liten teater som de gjort. Ska bli spännande! Blödig som man är fäller man väl en liten tår under föreställningen ;)) Själv har jag bidragit med en ganska så fin "Rödluvankappa" som jag knåpade ihop för några dagar sedan. Men först väntar en ny arbetsdag!

Ha det så fint!

Kram JennyUnderbara syrenkvistar bidrar med sommarkänsla i köket.

7 kommentarer:

Livsnjutaren sa...

Vilka härliga loppisfynd du hade gjort. Blir så sugen på en loppisrunda. Gärna en förplanerad heldag att åka runt till olika loppisar. Var i Småland bor du? Vi kanske kunde samla ihop ett gäng någon dag i sommar och åka runt. Underbart med syrenerna. Kram.

Hildas hem - Sofia sa...

Åhhh, syrener är ju underbart! Tyvärr har jag inga i vår trädgård men känner att jag saknar det. De doftar ju så ljuvligt att man blir alldeles tossig :)

Jag önskar dig en fin dag!
Kram Sofia

LOPPISLIV sa...

Syrener är ju så vackert, våra lila syrener blommar nu såg jag idag, får nog ta in ett par kvistar, för det är såååå härligt med doften av sommar som sprider sig inomhus. Ha det så bra Kram P

Villa Björkenäs Backen sa...

God kväll1

Mysigt med Teater förestä'llningen. Alltid så mysigt att se sina barn och man är så stolt som föraldrer eller hur.
Jag är också av den blödiga sorten ;)

Jätte härligt med syrener...längtar.
Kanske jag också tjuvstartar.
Så fin bild1

Ha en fortsätt bra kväll! Nu ska jag sova.
Somnade redan när jag skulle a och natta minsta.

Kram Sirpa

Vitt för själen sa...

Så fint det är..tog in ett par kvistar syrén & hägg igår..lovely!!

Trevlig helg, kram Sophia

Älskade pion sa...

Underbart med syrener,jag har ett syrenträd på baksidan som jag bara ÄLSKAR.Ha en riktigt skön helg vännen.Kraaaaaaaaam Ulrika

the shed sa...

Älskar syrén men kan inte ta in den. Allergi..
Har en vit i trädgården som är bedårande, får njuta av dem på avstånd.

Ha en go lördag! kram/Tina