lördag 4 juni 2011

Att ta dagen som den kommer...

Hej!

.... har vi verkligen gjort de senaste dagarna! Och så underbart det är; barnen badar och leker och vi vuxna pysslar med lite av varje. Dessemellan fikar vi och bara har det bra. Jag har just tagit ut en plåt med nygräddade kringlor som ska avnjutas till eftermiddagsfikat tillsammans med jordgubbar. Gott!

En fin lördag till er!

Kram JennyLjuvligaste keramiken från "Julias vita drömmar".Ärvda silverskedar från min mammas farmor och farfar.Det lilla rivjärnet fyndades i onsdags och passar perfekt bland allt vitt porslin.Och den andra kökshyllan med min fina spillkum och några små bakformar.

4 kommentarer:

Industri house sa...

Hej jenny! Så mycket fint porslin du har, gillar så mycket skålarna du köpt hos julia. Javisst är det härligt att ibland bara få varva ner och mysa med hela familjen, utan en massa måsten...och vädret som är nu gör ju inte saken sämre! helt underbara dagar. Må så gott, kramkram jessica.

the shed sa...

Inte dumt, så ska det vara när man är ledig. Värmen hindrar mig också från att fara fram i hundra knyck just nu..Lite lagom lazy känner jag mig för tillfället.

Stor kram!

LOPPISLIV sa...

Underbart porslin där i dina hyllor, och nya lilla skålen är jättesöt. Så har vi också haft det dessa dagarna, bara tagit dagen lite som den kommer, underbart!! Idag blir det en tur till havet igen, var där igår också, men jag vågade inte doppa mig ännu :-)) en kaffekorg och solken då är lyckan total...

Ha en fin solig dag. Kraaam P

Natalie sa...

Vad härligt det låter! Det är just ta dagen som den kommer som man ska passa på att göra så här när man har några lediga dagar!

kram på dig!