söndag 26 juni 2011

Sol och loppis

Hej!

En underbar dag går mot sitt slut! Vilken fin dag det har varit. Vi har röjt och gjort riktigt fint i vår trädgård, jag har besökt Östregårds antik- och loppis och Klockaregården i Öhr samt gått en långpromenad med goaste U. Några fynd blev det på Östregård, även om det var mycket folk där. På Klockaregården köpte jag lite fina trädgårdsväxter. Där finns mängder av fina plantor, ett besök rekommenderas varmt. Nu väntar en lugn kväll.

Ha det fint alla ni!

Kram JennyÄnnu en zinkhink fyndades på Östregård. Jag har bara gamla hinkar och planteringskärl i trädgården nu. Tycker de ger en helt annan känsla. Lavendeln inhandlades på Klockaregården.Solen lyste så starkt att hinken ser alldeles vit ut. Men man får väl inte klaga på solens härliga strålar;))

6 kommentarer:

Lilla Lycksta sa...

Underbart med Lavendel. Gamla zinkhinkar är jättefina som planteringskärl. Jag tycker det är så svårt att hitta dem på loppis, men du har gjort ett fynd. Jättecharmig. Ha det gott!

Kram Camilla

Villa Björkenäs Backen sa...

God kväll !


Låter som en skön Helg o dag.
Jätte fint mrd zinkhinkarna o fint att
plantera i dom.
Jag har också såna och nu ska jag hem o plantera
i dom... blev så inspirerad av Goa Tina.
Ha en fin kväll !
Vi har sista sega biten kvar att köra.

Kram Sirpa

the shed sa...

Jag tror att vi har precis likadan hink och kanna, lite skoj! Måste ta en tripp till Moheda, så längesedan jag var där. Klockaregården, var det stället med fik och en liksom plantskola brevid? Minns att fiket såg ut som en lanthandel, eller så var det ett annat ställe..

kram!

dagdrömmar i vitt sa...

Vilken härlig dag ni haft, fina fynd. Zink och blommor är det bästa:)
Här har vi också haft sol och någon liten skur, men kvällen blev varm och solig;)
Kramkram / Nettan

Älskade pion sa...

Vilken fin zinkhink du har där på trappan.Visst har vädret varit helt underbart idag.....och bättre ska det bli.;)Kram Ulrika

Vit dröm sa...

så underbar zinkhink! Zink passar så fint med lavendel!
Ha en toppenstart på veckan!
Kram Anna