onsdag 15 juni 2011

Vemodigt

Hej!

Nu närmar sig semestern med stormsteg för min del och det känns såklart härligt. Samtidigt är det lite vemodigt för det arbetslag som jag arbetat i kommer att splittras och kanske ses man inte mer. Sådant känns alltid lite jobbigt, även om jag tycker att förändringar är spännande också. Det finns ju hur många intressanta människor som helst därute som man inte träffat ännu, eller hur? Idag ska vi ha en liten avslutningsfika tillsammans alla kollegorna och det är väl därför de här tankarna poppar upp. På inredningsfronten här hemma händer inte så där jättemycket, men jag väntar på ett paket från goa Marie med ljuvliga bloggen "Vita ranunkler" och då kanske det blir lite omflyttning på saker;))

Hoppas ni alla får en fin dag!

Kram Jenny


Min tallrikshylla som ni sett så många gånger nu.Ett örngott i grovt linnetyg får hänga över en av stolarna och bara vara fint.Jag kan aldrig få för många örngott;))Denna ljuslyktan gillar jag! Den köptes för flera år sedan hos "Bettys" i Borås och märket är House doctor. Fortfarande en favorit;)

4 kommentarer:

the shed sa...

Uppbrott i livet-jobbet kan vara svåra ibland.
Men du ska se att det leder till att du kommer att träffa nya inspirerande människor!

Ha en bra dag och kram!

dagdrömmar i vitt sa...

Ja sådant kan vara tråkigt, men som du skriver kommer nya vänner. Spännande!!
Du har inspirerat mig att köpa gamla örngott :) Härligt. Ska idag till Frälsningsarmens populära loppis. Där brukar det vara riv och slit vid textilier och nu ska jag ge mig in också ,hihi.
Kramkram och ha en skön dag, trots allt / Nettan

Så Vitt Jag Vet sa...

Ni är duktiga att jobba i lag.. Vi Finland har nog mycket att lära .. För läraryrket är ganska ensamt ... Tolka mej inte fel...Jag menar att undervisa klassen gör man ensam.Sedan finns där ju alla underbara elever...
Men jag har fått njuta av sommarlov i mera än en vecka .. Så skönt!
Ha det bra!
Kraam
Sanne

Lilla Lycksta sa...

Det är tråkigt att behöva skiljas från kollegor, samtidigt som det är början till något nytt och spännande.
Vad fint du har det på din tallrikshylla. Önskar dig en skön och avkopplande ledighet.

Kram Camilla