lördag 23 juli 2011

Besök hos bloggvänner och fina fynd!

Hej!

Vilken underbar dag det var igår! På väg hem från Linköping där vi besökt min bror några dagar passade vi på att passera Hjo. Där besökte vi först Marie "Vita ranunkler" där vi bjöds på underbart gott fika i hennes ljuvliga kök. Vad vackert hus de har! Därefter fick jag ta en titt i Maries fina, lilla butik. Några skatter fick följa med hem därifrån. Sedan åkte vi vidare till Sirpa "Villa Björkenäs Backen" och hennes fina familj. Där bjöds vi på mat i hennes underbara trädgård med den finaste av utsikter. Vilket fantastiskt läge och vilket underbart hus. Sent på kvällen rullade vi hemåt och jag somnade ned ett leende på läpparna;)) Dessa två tjejer var precis så goa och trevliga som jag hade föreställt mig! Idag blir det en skön lördag hemma utan några direkta planer, härligt!

Ha en fin lördag!

Kram Jenny
Kannan och zinkschablonen fick följa med hem från Maries fina butik.
De hamnade på skåpet i matrummet. Kannan längst till vänster har jag köpt på "Östregårds" i Moheda och formen har jag ärvt.

3 kommentarer:

Johanna Stålros sa...

men du vad underbart, följer båda deras blogg och skulle gärna träffa dem i verkligheten någon gång! Jag är från Hjo, så när jag åker hem dit och hälsa på nästa gång kanske? Kram Johanna

Industri house sa...

Hej jenny! Förstår att du haft en riktigt mysig dag igår :) Säger som johanna, kul att få träffa bloggvännerna i verkligheten också, alltid mysigt:)Så fin zinkshablonen var!! Ha det gott, kramisar jessica.

Marie sa...

Hej Jenny!

Var så roligt att träffa dig och din familj igår. Hoppas det blir fler tillfällen framöver!

Kram Marie