tisdag 5 juli 2011

Claras rum

Hej!

Det händer inte överdrivet mycket på inredningsfronten just nu, en ny bukett sommarblommor då och då känns tillräckligt för att hemmet ska kännas somrigt och välkomnande. Några små förändringar har skett i äldsta dottern Claras rum i alla fall. Hon börjar första klass till hösten och man märker att en del saker börjar kännas barnsliga och leksakerna byts ut en efter en mot pyssel. Hon har också fullkomligt tröttnat på rosa och vill nu ha mer av favoritfärgerna ljusblått och turkost. Jag bara undrar vem hon är lik;))  Några nya tapeter blir det inte, men lite nya detaljer i blå toner har vi ordnat. Hon blev nöjd med resultatet och det är ju det viktigaste. Idag väntar simskola och fika hos vännerna. Ska bli mysigt!

En fin tisdag till er!

Kram Jenny Sängen har fått ett nytt påslakan från Åhléns. Det syns dåligt på bilden men det är små, vita prickar på det. Min fina pläd i blå toner från Ib Laursen har flyttat in i Claras rum också.Ballerinadräkten och prinsessklänningen har bytts ut mot "tuffare" bolerokofta och virkad sjal. Dockservisen som stod på hyllan har bytts ut mot ett zinkhus från Walther & Co.

7 kommentarer:

Lantligt i smultronbacken sa...

Hon har bra smak dottern. Det blev fint med ett nytt turkost överkast och lite nya saker på linan.

Vi får nog göra som vi har tänkt från början ändå, vitt på väggarna och sen olika färger som man kan ändra allt eftersom åren går och barnet växer upp. Blir annars mycket tapetsering.

Kram Teres

Så Vitt Jag Vet sa...

Så fint och tufft det är inne hos dottern ! Hon har god smak ! Skoj med bandet som hänger med nypor i.. Skall just måla en hylla där jag tagit bort krokarna på ( de var fula ) . Kanske hyllan hunde ha ett band istället.
Ha en bra dag !
Kraam
Sanne

Johanna Stålros sa...

det är det lilla som gör det- det kan räcka med en vacker bukett ibland! Kram Johanna

hemma hos lilla mej sa...

I det enkla bor det vackra tycker jag.Ha nu en skön tisdag.Kraaam Rita ♥

Vit dröm sa...

Så fint i Claras rum :)
Hoppas ni får en bra tisdag!
Kram Anna

Älskade pion sa...

Vad fint hon har i sitt rum,underbart.;)Kram Ulrika

vitadrömmarobusigabarn sa...

Åh vilket fint rum gillar färgerna!
Spännande att börja första klass
och kul att ändra om lite!
Må så gott
kramis Tina