lördag 26 februari 2011

Födelsedagsfirande

Hej!

Jag kikar in för att önska mina kära läsare en fin helg! Här ska vi fira födelsedag, vår goa mellantjej T fyller år. Vi ska även fira min bror som fyllt 29 och min pappa som fyllt 59.Tårtfat från Ib Laursen, vad annars? ;)


8 kommentarer:

Så Vitt Jag Vet sa...

Grattis till alla födelsedagsbarn...
Trevlig helg !
Kraam
Sanne

Loppisliv sa...

Stort GRATTIS till lilla födelsedagstjejen :-) Ohhh så fint i ert sovrum i förra inlägget, ser så rogivande ut. Älskar den enkla avskalade stilen du har. Ha nu en toppen fin lördag. Kraaam P

kickan sa...

Ett jätte fint kakfat :)
Och grattis till hela högen!
Hälsningar Kristina

johanna sa...

Heej
Grattis till födelsebarnet=)) Hoppas allt är bra! Jag mailar dig på måndag om tid o ser om det passar er,,, Ser så fram emot det!!!
KRAAAM

Lantligt i smultronbacken sa...

Härlig lördag. Det är så roligt att duka med alla dessa fina servetter som finns nu. Gillar verkligen de prickiga som jag har i flera färger

Kram Teres

Fröken Fräken sa...

Det var mycket firande på en gång! Men man kan ju aldrig få för mycket av det roliga säger jag ;-D

Lilla Lycksta sa...

Hoppas ni har haft ett riktigt trevligt födelsedagsfirande. Tårtfatet var jättefint och vackra bilder. Ha en fin fortsättning på helgen.

Kram Camilla

topdesign sa...

Hej!
Kul att du tycker om "vårt" porslin, själv älskar jag de med färg, i vår så är det den ljust turkosa som är min favorit! Det kommer många nya detaljer i dagarna, bl.a en liten vispskål som är helt underbar.
Kram Lena på Ib Laursen
Ps. trevlig blogg som jag kommer att återkomma till.