lördag 19 mars 2011

Lugn lördag

Hej!

Här väntar en riktigt lugn lördag. Vi ska försöka göra så lite som möjligt och jag ska försöka bli frisk igen. Det var väldigt länge sedan jag var riktigt sjuk och jag har väldigt svårt för att ta det lugnt och vila. Men måste man, så måste man och jag vill bli frisk snabbt! Och få lite ny energi, så jag får lust att fixa och dona lite igen. En ny sak har iallafall kommit upp här hemma, en spegel i vardagsrummet. Jag ville ha en ganska stor spegel över soffan, för att få rummet att kännas större. Vi har använt en gammal spegelram som jag fått av mina föräldrar, målat den vit och beställt en spegel hos glasmästaren. Enkelt och billigt! Och vi fick precis den spegel vi ville ha. Nu är det bara en sak till som ska in i vardagsrummet, sedan är det nog "klart". Att det sedan är i ständig förändring, precis som resten av huset, är en helt annan sak :)).


Hoppas ni får en riktigt fin lördag!

Kram JennyVår soffhörnaMatsalsbordet och min älskade tallrikshylla syns i spegelnLjuvliga ljuskoppar från Julias vita drömmarPå vårt matsalsbord står just nu min loppisfyndade skål........som jag fyndade förra sommaren för ynka 10 kr!


6 kommentarer:

Jenny sa...

Åh, vilket härligt loppisfynd! Jag älskar skålar. Bra att ta det lugnt, det är den bästa medicinen och man ska ta hand om sig!
Så fint det blev med spegeln, och glasmästarn är ett bra tips, det glömmer man att han finns, jag ska nog också fixa en ram som jag har till spegel nu när jag fick den idén!
Kram till dig! //Jenny

Lilla Lycksta sa...

Hej Jenny!
Oj så fint det blev med spegeln över soffan. Du har kanonfint i ditt vardagsrum. Tallrikshyllor gör sig bra i alla rum, eller hur =)
Gillar också de små ljuskopparna. Krya på dig och njut av att inte göra någonting.

Kram Camilla

♥ Villa Tretton ♥ sa...

Jättefina bilder:)

Önskar dig en fin kväll
Kram Susanne

Loppisliv sa...

Det var verkligen ett fynd, vilken underbar skål!! Så fint du har det och spegeln blev jättefin där ovanför soffan. Stora speglar förstorar dessutom ett rum, vi har inte så jättestora rum i vårt hus, därför tycker jag det är toppen att lura ögat lite med speglar på väggarna lite här och där :-))

Ha det gott o Krya på dig nu. Kraaaam Paula

Villa Björkenäs Backen sa...

God Morgon jenny!

Vad fint det blev och visst gör det mycket med speglar i rummet.
Jag har funderat på att hitta en gammal tjock tavelram eller köpa nytt och göra en spegel.

Fint med skålen, tänk ändå så mycket man kan hitta på loppisar och för inte så mycket heller!
Och vitt ! :)

Krya på er nu så ni blir friska!
Ha en fin söndag ändå!

Kramar Sirpa

rustik charm sa...

Hej.

Så fint det blev med en spegel över soffan:) Speglar gillar jag och dom gör mycket för rummet tycker jag. Fick med mig en riktigt fin gammal spegel från loppis igår som jag ska visa iveckan:)

Skålen var underbar ju.
Ha en fin dag. Krya på dig.
Kram Kristina